Verwen uw gasten: geef ze na het eten vochtige doekjes uit de stoomoven.
Altijd dezelfde tijd: of uw gerecht nu 100 g of 1 kg weegt, de bereidingsduur blijft steeds hetzelfde.
Eenvoudig verwijderd: tomaten, nectarines, amandelen en meer kunt u na 1–4 minuten in de stoomoven ontvellen.
Hoogwaardig en makkelijk in gebruik: onze stoomovens zijn allemaal van een roestvrijstalen binnenruimte voorzien.
Mals en sappig: vlees uit de stoomoven scoort met de intensieve eigen smaak.
Zoete verleiding: op 90 °C smelt chocolade zonder te klonteren en te verbranden, voor taarten en koekjes.
Puur natuur: door de behoedzame bereiding in de stoomoven blijft de eigen smaak behouden en eet u zeer gezond.
Zacht voor diepvriesproducten: deze kunt u behoedzaam op ca. 60 °C en dus onder ideale omstandigheden ontdooien.
Maak lekker sap of gelei van fruit: door met stoom sap te bereiden, gebeurt dit op behoedzame wijze.
Zelfgemaakt: in slechts 5 uur kunt u op 40 °C met de stoomoven uw eigen yoghurt maken.
Ideaal voorbereid: u kunt glazen optimaal desinfecteren voor het inmaken van fruit etc.
Gezonde producten uit de zee: vis en zeevruchten worden perfect gegaard en behouden hun aroma en vorm.
In slechts 15 minuten kiemvrij: zuigflessen kunt u snel en ongecompliceerd bij 100 °C desinfecteren.
Luchtig en soepel: met deze alleskunner lukt ook gistdeeg; het rijst prima op 40 °C.
Culinair genot: vacuüm bereid vlees, groenten of fruit zorgen voor de ultieme smaakbeleving.
Altijd erbij: aardappelen, rijst en pasta passen bij elk gerecht en leveren een hoge voedingswaarde.
Het beste komt als laatste: ook desserts kunt u op verschillende manieren bereiden in de stoomoven.
Zacht, gemiddeld of hard? Op 100 °C heeft u in enkele minuten uw perfecte eitje bij het ontbijt
De stoomopwekking buiten de ovenruimte voorkomt kalkafzetting en zorgt voor een lichte reiniging.
Optimale voorbereiding: blancheer fruit en groenten om ze daarna met de beste kwaliteit houdbaar te maken.
Of romig of helder: soepen in talloze variaties zijn een geliefd voorgerecht.
Alsof het vers is: gerechten van de vorige dag kunnen in enkele minuten op 80–100 °C perfect worden geregenereerd
Lang houdbaar: fruit, groenten, vlees en worst kunnen met de stoomoven bijzonder makkelijk worden ingemaakt.
Tijdbesparend en gezond: uw levensmiddelen zijn bij 101 °C tot 120 °C bijzonder snel gaar.
Stoomopwekking buiten de ovenruimte: levensmiddelen worden gelijkmatig gaar en hun kleur blijft behouden.
Meer comfort dankzij verswateraansluiting: niet meer zelf het waterreservoir vullen en legen.
Laat niets te wensen over: onze stoomovens bieden u een veelvoud aan toepassingsmogelijkheden.
Niemand is sneller: de kleine ovenruimte en de uiterst krachtige stoomgenerator verkorten de gaartijden merkbaar.
Veilig en comfortabel: u kunt de deur zonder storende stoomwolk openen en het gerecht er meteen uit halen.
Elegante aankleding: het design van de liftdeur past optimaal bij het design van andere Miele-inbouwtoestellen.
Wordt er iets later gegeten? Uw stoomoven houdt de gerechten automatisch tot wel 15 minuten warm voor u.
Uw beschermengel: betrouwbare veiligheidssystemen garanderen veilig en comfortabel bereiden.
Gaar zoals gepland: aan het einde van het proces wordt de ovenruimte gekoeld om ongewild doorkoken te vermijden.
Handig voor ovenschalen: is de werkplaat niet meer nodig, dan kan het gewoon onder het toestel worden geschoven.
Maximale ruimte: diepe ovenruimte en grote inhoud voor de gelijktijdige bereiding van meerdere porties.
Spot on: de ledspots verlichten de ovenruimte optimaal en zijn bovendien bijzonder energie-efficiënt.
Meerdere componenten tegelijk klaarmaken: de temperatuur, bereidingstijd en volgorde worden automatisch bepaald.
De grote beladingscapaciteit van 1,5 liter maken ook langere bereidingen zonder onderbreking mogelijk.
Het beste zicht op het eten dankzij de handige transparante deur.
Hoogwaardig en makkelijk in gebruik: onze stoomovens zijn allemaal van een roestvrijstalen binnenruimte voorzien.
Voor een intensieve smaak : bij lage temperaturen worden gevacumeerde gerechten zeer behoedzaam bereid.
Niet meteen koud: de gerechten worden na einde van het bereiden nog 15 minuten automatisch warm gehouden.
Altijd perfect gaar: allerlei gerechten optimaal en gemakkelijk bereiden – met succesgarantie.
De beste smaak: de stoom verdeelt zich gelijkmatig en snel – daardoor geniet u van optimale bereidingsresultaten.